:DBuna ziua.Sotia mea lucreaza in calitate de contabila si ar dori sa obtina un model de fisa postului lucrator comercial in magazine cu produse textile si apoi un model pt.magazine comerciale.multumesc mult.:((
Imi cer iertare, dar sotia dumneavoastra in calitate de contabil ar trebui sa stie sa realizeze fisa postului.
In general, prin firme nu prea exista fise ale postului care sa precizeze atributiile reale.
Recomand doamnei contabile sa realizeze fisa postului in concordanta cu activitatile ce urmeaza a fi desfasurate in cadrul acelui post.
La o simpla cautare pe google, va gasi multe modele de fisa de post pe care le poate adapta la specificul postului dorit.
Se gasesc si de cumparat, la niste preturi cam mari, care nu-si justifica costul. Eu zic ca merita sa se documenteze si sa incerce sa le faca.
:DBuna ziua.Sotia mea lucreaza in calitate de contabila si ar dori sa obtina un model de fisa postului lucrator comercial in magazine cu produse textile si apoi un model pt.magazine comerciale.multumesc mult.:((
Gasiti aici un model pe care-l puteti adapta la societatea dvs [ link extern ]