Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nedepunere bilanturi

ce presupune nedepunerea bilanturilor?
inchiderea firmei din oficiu?
dar nedepunerea declaratiilor?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:27, 1 Iulie 2011
nedepunerea bilanturilor presupune amenda , pe legea contabilitatii , iar a declaratiilor , amenda , pe codul de procedura fiscala
Nedepunerea declaratiilor la 2 termene consecutive mai presupune si trecerea firmei ca inactiva , cu inregistrarea faptei in cazierul adm si asociatilor , retragerea certif de platitor de tva, daca este cazul .
Inchiderea firmei din oficiu - nu cred ca sa mai face asa ceva .
Din oficiu nu, doar in urma admiterii de catre tribunal a actiunii de dizolvare. Veti fi citat daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl celeonora celeonora Buna seara, Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului. Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)
Intrebare dandu dandu Am si eu urmatoarea problema: Am un SRL caruia i-am suspendat activitatea la inceputul anului 2008 , dupa care nu am mai depus nicaieri nici un fel de act ... (vezi toată discuția)