avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de crestere a copilului

Fetița mea împlinește vârsta de doi ani în octombrie 2011. Întrebarea mea este daca pot să solicit prelungirea concediului de crestere a copilului pana la trei ani, al treilea an concediu fara plata? În cazul în care acest lucru este posibil pe ce bayă legală pot să cer? Menționez că eu sunt bugetară și lucrez în administrație publică locală.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: tucsok , utilizator 12:44, 7 Iulie 2011
puteti sa solicitati un concediu fara plata cu acordul partilor.
Exista pentru această solicitare ceva lege,sau hot. etc la care pot să refer în cerere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de ingrijire copil ContSters229751 ContSters229751 O salariata a facut cerere de intrare in concediu de ingrijire copil pentru un an in perioada 04.01.2011-04.01.2012. Acum vine cu o alta cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata mykela mykela am o fetita care implineste in iunie 2 ani conform carei legi mi-as putea prelungi concediul de crestere copil pana la varsta de un 3 ani? postul pe care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de la doi la trei ani rina68 rina68 buna ziua, am o fetita cu probleme usoare de motricitate, si am inceput sa -i fac dosar de prelungire concediu de crestere de la doi la trei ani as vrea sa ... (vezi toată discuția)