avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog raspuns urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog raspuns urgent

Buna ziua
sunt divortat si locuiesc inca in casa fostilor socri din motive ca am investit in acea casa iar acum sunt in proces cu ei .Ei pt evacuare eu pt recuperare investitie sau sa ma lase sa stau pana in 2019 cand expira buletinul.
Sunt multe de spus.cat am fost casatorit cu fica lor am ingrijit-o si pe mama soacrei mele apoi sotia mea a plecat in America iar dupa un an a vrut divort cu un pretext absurd,dar a ramas cu numele meu.Dupa un timp am aflat ca la scurt timp dupa divort s-a casatorit acolo,dar mie imi spune ca nu.in fine....
Acum si eu sunt plecat din tara si in urma mea fosta soacra a spart iala de la casa si a intrat fara voia mea (chiar daca este proprietara)nu are nimic in casa bunuri sau altceva tot ce e acolo sunt lucririle mele.Eu raspund de intretinerea casei.
Intrebarea mea este ce sa fac?Daca trimit o procura surorii mele ca sa mearga sa schimbe din nou iala,sia sa ia lucrurile din casa se poate>?Pt ca a fost la politie si agentul nu i-a luat plangerea asupra fostei soacre ca nu avea imputernicire.Eu in tara am avocat dar nu l-am imputernicit si pt administrarea casei.
In tinp ce eram in tara fosta soacra avea cheie de la casa si a intrat si mi-a luat aurul din casa apoi am schimbat iala.Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 06:50, 8 Iulie 2011
Trimiteti o procura sorei sa ia toate bunurile dv.Daca nu sunteti propietar nu aveti drept...,CI nu va da drept de uz daca propietarii nu sunt de acord!!!!Succes!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire adriano23 adriano23 bunà ziua .sintem 2 surori.tatàl nostru este unicul proprietar al casei noastre. vroiam sà stiu dacà tatàl meu poate sù-i ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti chain57 chain57 Buna ziua am divortat de sotia mea in 2009 si locuiam impreuna in garsoniera soacrei mele.Inainte de divort sotia mea a plecat in America si eu am ramas in ... (vezi toată discuția)
evacuare; actiune civila ? Manole Dumitru Manole Dumitru Intr-o speta de evacuare; Intelegerea inainte de incheierea casatoriei, soacra mama fetei promite ca dupa incheierea casatorie va face acte pe apartament ... (vezi toată discuția)