avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura de faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura de faliment

Buna ziua!
Un SRL cu activitate suspendata din 2009,cu datorii la stat dar si la alti creditori(chirie restanta) poate intra in faliment? Care ar fi pasi de urmat?
Firma are un asociat unic si un administrator.
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 14:47, 8 Iulie 2011

Un SRL cu activitate suspendata din 2009,cu datorii la stat dar si la alti creditori(chirie restanta) poate intra in faliment?

DA poate
faptul ca este suspendata nu este un impediment in declararea falimentului

Care ar fi pasi de urmat?

1 Sfatul meu este sa luati legatura cu un lichidator care v-a desfasura intreaga procedura ...
2 Cerere adresata tribunalului din raza teritoriala a sediului social insotita de actele prevazute la art 28 din lege 85/2006 + 120 lei taxa judiciara +0.30 lei TJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment alyda alyda Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti cum pot declara o firma falimentara? Am acumulat datorii atat catre stat cat si catre furnizori si nu le pot ... (vezi toată discuția)
Soc in insolventa ENGFULL ENGFULL avem depuse spre executare la executor judecatoresc 2 BO de la o soc comerciala din datele obtinute de la executor s-au infiintat popriri la 2 banci , dar ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma simona2306 simona2306 buna. as dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. am un srl cu asociat unic deschis in 2008 si as dori sa-l inchid definitiv, merge foarte prost, am ... (vezi toată discuția)