Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Leasing auto financiar

Am luat o masina in leasing financiar pe firma de la [editat].

AM PLATIT TOATE TAXELE si mai am taxa reziduala.

Din 18.000 Ron, platesc 10.000 RON iar restul abia in 30 de zile de la terminarea contractului pot plati.

care sint consecintele ? imi vor lua masina pt ca nu am platit la timp ?

multumesc mult anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ina_2011 , utilizator 14:08, 12 Iulie 2011
De recomandat ar fi sa mergeti sa discutati cu ei, eventual poate obtineti o amanare de plata a facturii, sau in cazul in care intarziati cu plata sa va perceapa penalizari. Trebuie vazut si ce prevede contractul. Eu am lucrat la o societate care avea achizitionate masini in leasing si ma ocupam ce aceste lucruri, neaparat mergeti la ei, explicati situatia si se va rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pt masina Pena Pena Buna ziua, Am o firma pe care din 2005 am achizitionat o masina in leasing financiar. In martie 2010 am platit in avans restul de rate care le mai aveam ... (vezi toată discuția)
Contract leasing - probleme incheiere contract stefan_agnis stefan_agnis Buna ziua, am achizitionat o masina in sistem leasing financiar cu 50% avans, cu contract pe 5 ani. La jumatatea contractului (dupa aprox. 3 ani) au aparut ... (vezi toată discuția)
Emiterea facturii cu valoarea reziduala de catra firma de leasing raper06 raper06 Buna ziua,as dori sa stiu ce pasi sa urmez in solutionarea urmatoarei probleme:am primit si ultimele facturi (rata si casco)din contractul de leasing ... (vezi toată discuția)