Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

instituire sechestru judiciar

se poate, va rog, sa-mi explice cineva ce se intelege prin "instituire sechestru judiciar?" Unde pot gasi exact ce inseamna acest termen.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 10:02, 13 Iulie 2011
Dati un search pe goagal dupa art. 598-601 Cod procedura civila.
Masura de indisponibilizare a unui lucru asupra caruia exista un litigiu, prin incredintarea acestuia spre pastrare unei terte persoane, pana la solutionarea litigiului. Poate fi ordonata de justitie sau de fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru judiciar ContSters101235 ContSters101235 buna seara. ce trebuie sa fac pentru a obtine instituirea sechestrului judiciar, asupra unui imobil si asupra unor bunuri mobile? in ce conditii si ce ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator Dima Mihaela Dima Mihaela Buna dimineata. Spuneti-mi va rog, exista vre-un articol in Cod de proc.civ. prin care sa se poata depuna cerere la instanta pentru instituirea unui sechestru ... (vezi toată discuția)
Sechestrul asigurator imobiliar cristi_ana cristi_ana Buna seara.As avea si eu o intrebare-printr-o ordonanta a organului de cercetare penala s-a instituit sechestrul asupra unei cote parti de 1/2 dintr-un imobil ... (vezi toată discuția)