avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general persoana juridica ,poate plati chiria unei persoane ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

persoana juridica ,poate plati chiria unei persoane fizice?

Ca persoana juridica pot plati chiria pentru spatiu -birouri unei persoane fizice?In afara de contract ,ce acte justificative mai sunt necesare in contabilitate?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:35, 15 Iulie 2011
Acea persoana fizica ce relatie are cu firma? Adica firma inchiriaza de la persoana fizica un spatiu? Da. Se face contract de inchiriere pe care persoana fizica il inregistreaza la administratia financiara si va da si dumneavostra, ca firma, un exemplar. Puteti sa platiti prin banca cu ordin de plata sau in numerar cu dispozitie de plata.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere proprietar persoana juridica eugen82 eugen82 in cazul in care proprietarul unui imobil este persoana juridica - societate comerciala iar aceasta inchiriaza imobilul, [b]mai este sau nu necesara ... (vezi toată discuția)
Plata chiriei de catre firma MocanuAdrian MocanuAdrian Buna ziua, Am renegociat recent contractul de munca cu intreprinderea la care lucrez, in urma caruia, datorita faptului ca am venit din alt oras, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu intre doua societati gabitza1980 gabitza1980 acest contract de inchiriere spatiu intre doua societati se face la un notar sau pur si simplu administratorul sau oricine altcineva din firma il poate intocmi? (vezi toată discuția)