avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

buna seara,
as dori daca este posibil sa ma indruma careva,in urma cu un an am fost diagnostificata cu neoplasm am urmat tratamentul aferent dar perioada de concediu medical a ajuns la sfarsit,mai am drepul la pensionare? Medicii considera ca daca evolutia bolii a fost stopa pot fi considerata vindecata,dar totusi este o boalla incurabila,sanatatea imi este si asa subreda nu pot face programului de 10 ore si nici reducerea pgramului nu-mi este permisa,unde ma pot adresa va rog?????
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:23, 18 Iulie 2011
Comisia de expertiza medicala decide daca se impune pensionarea de invaliditatea si gradul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala erika44 erika44 Am 46 de ani si sufar de cardiopatie ischemica ,angina pectorala de efort ,insuficienta venoasa si hta si de coxartroza la ambele picioare .Am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Decizie medicala grad iii ... Mihaela Pie Mihaela Pie Buna seara! Am avut decizie medicala de incadrare in grad III de invaliditate (neoplasm - operatie in noiembrie 2020, urmata de chimioterapie si ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate darianna darianna Buna ziua .Am inteles ca in caz de cancer de col uterin am drept de pensie de invaliditate.As dori sa stiu daca pot depune dosarul pentru pensie de invalidate ... (vezi toată discuția)