Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

rau platnici

Buna ziua,
as dori sa stiu cum se intocmeste un dosar pentru un rau platnic.Avocatul pe care il avem nu ne-a lamutit f mult ca atare avem de excetat silit dar nu avem pe cine deoarece persoanele nu sunt de gasit.E o chestiune mai complicata.Doar atat ma intereseseaza cum ar trebui pregatit un dosar in instanta ,care ste procedura?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:17, 20 Iulie 2011
Bine ,ca in calitate de presedinte macar cunoasteti putina gramatica.Eu nu prea cunosc.=D>
@ogra,
Aveti dreptate atat in ce priveste privilegiul imobiliar cat si gramatica dumneavoastra.
@Elidor,
Instituirea privilegiului imobiliar este prevazuta in legea 230/2007 si HG 1588/2007. S-a mai discutat pe acest forum.
Este o procedura, relativ simpla, prin care presedintele asociatiei de propriatari poate institui acest privilegiu.
De la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara sau de pe site-ul acestuia se obtine un formular ce trebuie completat. Se face o cerere, o declaratie a presedintelui, se anexeaza ultimele 3 liste de plata. Cu acestea se merge la OCPI si se plateste 100 lei plus 0,1% din suma restanta cu tot cu penalizari.
Poate sa vi se mai solicite si alte documente dar in general acestea sunt de baza.
In 2-3 zile vi se elibereaza un document.
Proprieatrul nu va putea vinde, ipoteca s.a.m.d. apartamentul respectiv pana cand nu achita datoria si face aceasta dovada la OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare savarsita de administrator bloc-procedura inscrierii privilegiului imobiliar andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care un administrator de bloc a sustras bani din fondurile asociatiei si a realizat un prejudiciu, asociatia de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament ... Byageo1 Byageo1 Buna ziua! Avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament instituit in 2012 de catre asociatia de proprietari. Asociatia de proprietari ne a dat o ... (vezi toată discuția)
Radierea privilegiului imobiliar de către președintele asociației de proprietari DaniSarah DaniSarah Bună ziua! Mă puteți ajuta cu neclaritățile întâlnite la OCPI Dolj? Sunt președintele unei asociații de proprietari. Am cerut privilegiul ... (vezi toată discuția)