avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie din comitet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie din comitet

BUN GASIT,

Pt demitere din comitet se face cerere scrisa ,sau pur si simplu demisionezi?

Ca si reprezentant de scara am fost propusa sa fac parte din comitet, dar lucrurile in asociatie nici pe departe nu se vor puse la punct.In urma unei sesizari catre primarie am primit raspuns in care se solicita asociatiei adunare gen. -prima in acest an- si schimbarea conducerii, de fapt presedinte si administrator, ca restul nici nu existau . Dar ei au ramas aceeasi , au mai cerut pasuire 2 luni, pana in septembrie, si bunul mers al asociatiei lasa de dorit si nu se vrea a se face nimic util.

In plus ,administratora refuza sa incasese fondul de reparatii , tocmai pt a inlatura lucrarile de reparatii subsol si zugravit, pe scara in care locuiesc.
Ne luptam cu morile de vant. unde nu se vrea ,nu se vrea.

In conditiile acestea am anuntat ca demisionez si ca sef de scara si din comitet, si ca femeie de servici, de 2 luni eu nu mi-am primit nici acum conventia civila .

Mi-e groaza ce va fi in liste de acum incolo.eu le-am scos la lumina -cu ajutorul DV- gasind multe nereguli.

Eu tin sa multumesc tuturor utilizatorilor ,care m-au indrumat si chiar ajutat in solutionarea problemelor care le-am avut.Ati fost intotdeauna promti,buni sfatuitori. E meritul DV.

TINETI-O TOT ASA,si viata lunga acestui forum,si mai ales celor care se ocupa de administrarea lui,administratorilor si moderatorilor.

Cu respect ,enachegeta.





Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
ContSters122354, utilizator
Daca sunteti nemultumita de activitatea administratorului puteti sa il destituiti. Administratorul este angajat al asociatiei, el nu este ales de AG ci numit de Comitetul Executiv.
enachegeta a scris:

Pt demitere din comitet se face cerere scrisa ,sau pur si simplu demisionezi?

Ca si reprezentant de scara am fost propusa sa fac parte din comitet,

Demisia este un act de vointa unilateral, adica nu trebuie aprobat de cineva. Pentru ca demisia sa fie corecta faceti o scrisoare adresata presedintelui asociatie prin care-i aduceti la cunostinta ca incepand cu data de..., va dati demisia. In doua exemplare din care unul ramane la dv cu numar de inregistrare... Puteti spune motivele demisiei sau nu.
Dar din ceea ce spuneti dumnaevoastra parca nu prea sunteti membru in comitet. Spuneti ca ati fost propusa, dar nu ne spuneti daca adunarea generala va ales in comitet. Daca nu ati fost aleasa de adunarea generala, nu sunteti in comitet.

Inteleg ca nu reusiti sa rezolvati problemele din asociatie, dar cred ca trebuie sa mai aveti rabdare. Doua luni este o perioada foarte scurta ca sa fi putut rezolva problemele chiar daca ati fi avut un comitet perfect. Poate ar trebui sa mai ramaneti macar pana in septembrie, asa cum spuneti ca a promis presedintele o adunare generala.
Apoi, chiar daca nu mai activati in comitet, ramaneti totusi membru in asociatia de proprietari pe care o puteti ajuta.
Multumim pentru aprecieri si ramaneti cu noi pe forumul avocatnet unde putem dezbate in continuare problemele asociatiilor de proprietari.
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
Adriantot, moderator
@ adriantot
Sa fiu mai clara. am fost aleasa ca membru in comitet in urma AG.
nu se vrea a se face treaba in asociatie,administratora afiseaza listele exact cu darta scadenta, umfla pret apa calda , apa rece , verificand facturile . cel putin ca sef de scara pe scara mea am facut ordine,repet cu aj celor de pe forum.am atestat de administrator dar, dv m-ati ajutat sa ma pun cat de cat la punct cu unele nereguli.

am vrut sa zugravim scara, subsolul sa-l reparam dar, administratora a refuzat sa incaseze banii la intretinere. Trag cu dintii de post , cei din conducere ABIA ACUM AVEM CENZOR. Daca pot sa zic asa, este un vecin din scara cu presedintele.nu toti membrii din asociatie stiu adevarul despre listele umflate, registru de casa nu e completat la zi, facturile nu sunt achitate ,chiar daca se incaseaza banii, si verificand-o luna de luna , nu prea ii mai convine sa aflu adevarul.ca si sef de scara am fost in acelasi timp si femeie de servici , tocmai ca sa demonstrez ca nu mi-e rusine de munca, am vrut binele scarii.
si majoritatea m-au apreciat .bineinteles ca mai sunt si vreo 2 Gica contra.

Vor sa faca tot ce e posibil ca sa nu se mai vada neclaritatea listelor.
DE ASTA M-AM DECIS SA RENUNT.N-AU DECAT SA PLATEASCA CA ......

VA MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator(i) infosystems4u infosystems4u Buna ziua Ne confruntam cu o situatie inedita. In urma unor conflicte intre administratora asociatiei noastre si un membru al comitetului executiv, aceasta ... (vezi toată discuția)
La ce documente de la asociatia de proprietari se ataseaza demisia presedintelui de asociatie? cornelia08 cornelia08 Ma intereseaza daca cererea de demisie a presedintelui de asociatie se inregistreaza intr-un registru al asociatiei si la ce documente se ataseaza dupa ... (vezi toată discuția)
Buna seara in anul 2003 sa luat hotărârea ca scara noastră ... nestian_marian nestian_marian Buna seara In anul 2003 sa luat hotărârea ca scara noastră să se despartă din asociația mare și să se creeze o asociație singura.Au fost alegeri în ... (vezi toată discuția)