avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Rugaminte! Avocat succesiune Campulung Muscel
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Rugaminte! Avocat succesiune Campulung Muscel

Buna ziua.Ma numesc Neamtu Georgiana si am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp.As avea nevoie de un avocat care sa ma ajute pentru a incepe procedurile de succesiune ale unei case .Locatia respectiva se afla in judetul Arges.de acea am rugamintea,daca cineva imi poate recomanda un avocat din Campulung Muscel.Eu locuiesc in Bucuresti si cam in trei saptamani plec in concediu si as dori sa ma intalnesc cu acel avocat pentru a vorbi cu el.
Mulrumesc mult de tot,
Cu respect,
Neamtu Georgiana.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:11, 21 August 2014
Va puteti informa utilizand catalogul consultantilor Avocatnet. Este foarte probabil sa gasiti un avocat din zona chiar acolo. Succes!
:offtopic:Interventie moderator
Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
Aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților , iar daca doriti puteti lua legatura cu colegii avocati prin intermediul mesageriei private sau prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/con ...
Acest topic se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat, ajutor vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua la multi ani tuturor care folosesc acest site dacama poate ajuta un avocat din cluj pentru un caz de delapidare cu autodenunti dosarul se afla in ... (vezi toată discuția)
Avocat pentru reprezentare la c.e.d.o danmarian50 danmarian50 Buna ziua, am un proces care sa finalizat luna trecuta am exercitat toate caile de atac si vreau sa ma adresez la C.E.D.O. pt ca nu sunt multumit de decizie, ... (vezi toată discuția)
Recomandare avocat in domeniul imobiliar pavlovici pavlovici Va rog sa imi recomandati un avocat bun in domeniu imobiliare. Va multumesc! (vezi toată discuția)