Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rezultate IML pt crima

Dmn. avogati si cunoscatori ,intrebare din cunostinete dumneavoasta , din nomentul cand se efectueaza autosia , dupa cat timp sunt gata rezultatele autopsiei de la IML? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: C.Fabyola , utilizator 15:11, 28 Iulie 2011
nu finalizarea raportului este problema ci plata acestuia de catre Parchet. Sunt expertize care dureaza si cite 1-2 ani din cauza faptului ca Parchetul nu are bani sa o achite .
si in cazul asta ce se intapla cu criminalul care e arestat? din cate am inteles de la procuror exista un termen de 6 luni .
inca nu este criminal, este doar un invinuit ce beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Arestarea preventiva se va analiza de catre instanta la fiecare 30 de zile si daca procurorul nu aduce probe noi sau nu il trimite in judecata atunci risca sa fie eliberat.
Este criminal pt mine , deoarece a luat viata unui om cu sange rece pt. lege e un invinuit exista toate proble la dosar este arestat de 2 luni astapt citatia sa ma prezin la proces intr un final sia recunoscut fapta . doar ca vroiam sa stiu care e procedura referitor la aceste rezultate de la IML. pus in libertate? e psurd.oricum va multumesc . o zi placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tainuirea unui bun provenit dintr-o infractiune cristynn cristynn Buna ziua, As dori sa stiu daca Tribunalul Bucuresti in acest dosar a admis de 2 ori cererile de liberare conditionata si inlocuirea masurii preventive,dupa o ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis florinio29 florinio29 buna ziua . acum 7 luni am fost prins baut la volan iar azi mi_a venit decizia de la parchet insemnand scoaterea de sub urmarire penala,amenda de 1000 lei ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava robdum robdum Buna Ziua, O cunostinta a fost vatamata grav de catre trei indivizi, pierderea iremediabila a vederii cu un ochi, coaste rupte, maxilar rupt, intr-un cuvant ... (vezi toată discuția)