Dmn. avogati si cunoscatori ,intrebare din cunostinete dumneavoasta , din nomentul cand se efectueaza autosia , dupa cat timp sunt gata rezultatele autopsiei de la IML? va multumesc anticipat
nu finalizarea raportului este problema ci plata acestuia de catre Parchet. Sunt expertize care dureaza si cite 1-2 ani din cauza faptului ca Parchetul nu are bani sa o achite .
inca nu este criminal, este doar un invinuit ce beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Arestarea preventiva se va analiza de catre instanta la fiecare 30 de zile si daca procurorul nu aduce probe noi sau nu il trimite in judecata atunci risca sa fie eliberat.
Este criminal pt mine , deoarece a luat viata unui om cu sange rece pt. lege e un invinuit exista toate proble la dosar este arestat de 2 luni astapt citatia sa ma prezin la proces intr un final sia recunoscut fapta . doar ca vroiam sa stiu care e procedura referitor la aceste rezultate de la IML. pus in libertate? e psurd.oricum va multumesc . o zi placuta
Recuperare permis
florinio29
buna ziua . acum 7 luni am fost prins baut la volan iar azi mi_a venit decizia de la parchet insemnand scoaterea de sub urmarire penala,amenda de 1000 lei ... (vezi toată discuția)