avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare permis

buna ziua . acum 7 luni am fost prins baut la volan iar azi mi_a venit decizia de la parchet insemnand scoaterea de sub urmarire penala,amenda de 1000 lei administrativa si 40 lei cheltuieli de judecata .as dori sa stiu cand imi pot lua permisul inapoi?
Cred ca in acest caz va trebui sa sustineti un examen pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, pentru a va putea recupera permisul de conducere.
Mergeti la serviciul rutier pentru a va interesa (Sediu Udristei daca sunteti din Bucuresti)
Cu dovada fara drept de circulatie si ordonanta procurorului mergeti la politie sa va ridicati permisul.
depinde daca in aceasta perioada de 7 luni ati avut dovada inlocuitoare a permisului de conducere
In astfel de cazuri este exclus ca dovada sa fie cu drept de circulatie
initial se da dovada inlocuitoare fara drept de circulatie, insa ulterior persoana in cauza poate solicita la parchet dovada inlocuitoare a permisului de conducere cu drept de circulatie, pe timpul efectuarii cercetarilor si pana la finalizarea acestora......
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
Ciprian_st, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier - alcoolemie 0,35 etilotest Andrei13G Andrei13G Buna ziua, in urma cu ceva timp , mai exact in noaptea de 13 noiembrie 2011 am avut un accident soldat cu victime: in drum spre casa am pierdut controlul ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu deces eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 2 ani am avut un accident de circulatie,din nefericire a decedat o persoana aflata in masina. La fata locului am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Ene  Dragos Ene Dragos Se poate obtine dovada CU DREPT de circulatie de la parchet (cea de 30 de zile) cand sunt cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Am ... (vezi toată discuția)