avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala-inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala-inselaciune

Buna ziua. I-am trimis unei domnisoare contracost un lant de argint 925 cu stanta pe el primit cadou de mine ! Problema este ca aceasta domnisoara spune ca nu este de argint lantul si ca daca nu ii returnez banii platiti pe el imi face plangere penala la politie. Ce se intampla in cazul unei plangeri penale impotriva mea daca nu ii returnez banii?
Cel mai recent răspuns: maddutzyka , utilizator 18:36, 28 Iulie 2011
si este sau nu lantul din argint? poate depune plangere penala pt inselaciune impotriva dvs si veti fi cercetat penal pt savarsirea acestei infractiuni.
Nu este din argint..desi are stanta 925...spune ca este din cupru.
si exista vreun inscris pe care doamna de bazeaza ca i-ati spus ca e din argint? daca nu exista nimic scris nu are cum sa depuna plangere penala.
Si eu la randul meu am crezut ca este din argint cand l-am vandut ca are stanta 925 pe el.....Cand l-am vandut am scris ca este din argint nestiind ca este cupru. Spune ca a fost cu el la bijutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune la casa de amanet anonim85 anonim85 Buna ziua! Lucrez la o casa de amanet si am probleme cu un client care a adus un lant, doar pe deasupra aur iar in interior cu pilitura. Contractul e facut ... (vezi toată discuția)