Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenzi de circulatie, trecute pe ROL

Buna ziua,
puteti sa-mi spuneti daca amenzile de circulatie, care nu au fost platite si au ajuns pe ROL la Primarie, se pot prescrie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Catalina Covaliu , utilizator 11:25, 1 August 2011
De obicei se prescriu in 5 ani daca fiscu nu intreprinde nici o actiune in vederea recuperarii lor, dar in realitate fiscul trimite acele notificari, prin care va instiinteaza ca aveti de plata o suma de, si cu ajutorul lor intrerupe cursul prescriptiei. Astfel ca ele ajung sa nu se mai prescrie.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator
Amenzile sunt venit la bugetele locale ale primariilor. Creantele de acest gen se prescriu in 5 ani, in cazul in care nu se indeplineste vreun act de intrerupere a cursului de prescriptie.
Va multumesc! Unele dintre ele au depasit 5 ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presciere amenzi contraventionale okremus okremus Trebuie sa recunosc ca n-am fost prea cuminte in anul 2004.Am adunat 26 amenzi contraventionale(de circulatie)..Intrebarea mea e : daca si cand se prescriu ... (vezi toată discuția)
Prescrierea amenzilor de circulatie scinteianuaurel@yahoo.com scinteianuaurel@yahoo.com Buna ziua,sunt consilier in cadrul compartimentului impozite si taxe locale al unei primarii,va rog sa-mi spuneti termenul dupa care urmeaza presrierea unei ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie Ersin Dervis Ersin Dervis am si eu o intrebare! Amenzile de circulatie neplatite care au ajuns la fisc si sunt trecute la impozitul pe locuinta se prescriu? daca da dupa cat timp ? (vezi toată discuția)