avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen sosire analize alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen sosire analize alcoolemie

fratelui meu i s-a luat permisul pe 04 aprilie 2011 pt alcoolemie 0.82 cred la echilotest, in urma acestuia i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, dar surpriza politia din corabia ne spun ca nu au sosit nici astazi 01.08.2011(precizez ca permisul il are suspendat pe perioada nedeterminata), si avocatei lui ii spun acelasi lucru "analizele nu au sosit". Este normal? ce putem face? cat trebuie sa mai asteptam?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:45, 1 August 2011
cel mai probabil nu au avut bani sa plateasca analizele si de aceea nu le au. Mergeti la IML si platiti dvs costul analizelor iar IML va comunica rezultatul catre politie.

desi nu cred ca va avantajeaza - daca iese peste 0,8 veti primi o condamnare si permisul va fi anulat pentru 1 an de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool edyandrei edyandrei buna ziua in data de 13 01 2016 m-am acrosat usor de un automobil marca logan. problema este ca consmasem alcool. la venirea politiei au constatat accidentul ... (vezi toată discuția)
Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Soluție dosar penal pentru alcoolemie OanaB95 OanaB95 Bună ziua, Aș avea o întrebare legată de soluțiile ce pot fi date pentru soluționarea unui dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor ... (vezi toată discuția)