avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită credit neplatit intrat pe mana executorului
Discuție deschisă în Executare silită

credit neplatit intrat pe mana executorului

e normal ca executorul sa-ti spuna sa platesti creditul restant intr-un cont specificat de el, altul decat cel in care iti plateai ratele?
Cel mai recent răspuns: Delia Chirila , Avocat 20:14, 7 August 2011
Da. In faza de executare, executorul iti va indica el un cont, prin somatie, in care vei face plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea unor banci ? chioana chioana Buna ziua . As vrea sa intreb daca este cineva care are anumite probleme cu banca . Va spun acestea deoarece eu sunt intr-o situatie de abuz din partea unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cosmin1981 Cosmin1981 Buna ziua ma numesc Costin si am si eu o problema. in 2011 am facut un credit de 2000 ron si am platit ratele pana in aprilie 2012,iar acum am primit o somatie ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns avizat ianos ianos O prietena a avut un credit la o banca din tara din anul 2006 pana anul trecut in octombrie a platit dar nu a mai reusit sa achita ratele iar azi a primit o ... (vezi toată discuția)