avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza resedinta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza resedinta

In CI am o adresa de domiciliu la care nu mai locuiesc de cativa ani buni. Acum stau in chirie cu contract. Cum trebuie sa procedez pentru ca adresa din CI sa coincida cu cea reala? Viza de flotant? Sau trebuie sa schimb CI pe noua adresa?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 16:15, 9 August 2011
Ati raspuns singur.
Viza de flotant sau un nou CI cu noua adresa.
Completati o cerere la SCLEP de care apartineti, cu contractul de provenienta a imobilului si cu titularul de contract la biroul de buletine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie...flotant Robesspiere Robesspiere Daca nu locuiesc la adresa de domiciliu (cea din C.I.), dar locuiesc, cu chirie, la alta adresa, in aceeasi localitate, sunt obligat sa am viza de flotant la ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume dupa divort bbirina bbirina Buna ziua. In urma divortului din 2012 am ramas cu numele si adresa fostului sot, chiar daca m-am mutat in alt judet si ar fi trebuit sa-mi reiau numele de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)