avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare de nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare de nume dupa divort

Buna ziua. In urma divortului din 2012 am ramas cu numele si adresa fostului sot, chiar daca m-am mutat in alt judet si ar fi trebuit sa-mi reiau numele de fata purtat anterior casatoriei. Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez si unde trebuie sa imi depun actele pentru reluarea numelui. In judetul actual de domiciliu, unde locuiesc in chirie, sau in judetul pe raza caruia am divortat? Mentionez ca din 2012 stau in chirie, si nu mi-am facut inca flotant, pentru ca nu stiam care e procedura. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:07, 10 Februarie 2014
Actele se depun la evidenta persoanelor acolo unde locuiti, in afara de nume , veti schimba si domiciliul, aveti nevoie de act de spatiu sau de acordul proprietarului si actul de spatiu.
Daca vreti doar viza de flotant, veniti in localitatea de domiciliu si schimbati-va buletinul si in localitatea de resedinta, puneti doar viza.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul dupa divort dory61 dory61 Buna seara, Va rog foarte mult,sa ma lamuriti intr-o problema.Eu sunt in divort cu sotul meu.Amandoi suntem la a doua casatorie.Nu avem copii impreuna si ... (vezi toată discuția)
Depunere acte divort zivem zivem As dori sa stiu in ce oras pot depune actele de divort daca momentan locuiesc in alt oras decat cel de domiciliu? Mentionez ca am viza de flotant iar viitorul ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)