avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... trecerea de la abonament la cartela
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

trecerea de la abonament la cartela

Buna ziua

Eu as vrea sa trec de la abonament, dar abonamentul meu inca nu a expirat si, mai am si o suma de 30 eur restanta pe care nu vreau sa o platesc ca am fost cazul unei inselaciuni pe fata din partea unor hecari. Credeti ca ma vor lasa sa trec la cartela si sa imi pastrez si numarul si sa nici nu platesc suma aceea. Ce parere aveti?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: MariaC23 , utilizator 18:09, 19 August 2011
Atata timp cat aveti stabilita o anumita clauza in contract care nu va permite acest lucru, sau va permite in conditiile in care trebuie sa acordati o despagubire operatorului de telefonie, iar Dvs. ati fost de acord si ati semnat, nu este posibil. In plus, datoria trebuie achitata fata de acesta si apoi Dvs. sa faceti reclamatie la politie prin care indreptati o actiune impotriva "hecarilor" .
Si ce spuneti de faptul ca am fost la politie si nici macar nu a vrut sa imi ia plangerea, asta e romania si asta ne ocupa tot timpul!
Ati incercat sa o depuneti cu numar de inregistrare aceasta plangere?

Da, dar au spus ca nu prea isi are rostul ca oricum nu ii pot prinde!
Dvs. trebuia sa lasati acolo plangerea si astfel erau obligati sa va raspunda in mod oficial. In acest caz nu va ramane decat sa recititi clauzele din contract si sa achitati debitul fata de operatorul de telefonie. Dupa aceea faceti rezilierea si treceti pe cartela numarul respectiv.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela Stefanpetrut Stefanpetrut exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai ... (vezi toată discuția)