avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela

exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai avut abonamentul dar pe cartela. Sunt in aceasta situatie am un numar de peste 5 ani la inceput a fost pe cartela l-am trecut pe abonament acu cand nu mai am nici o obligatie fata de operator am solicitat inchiderea abonamentului si trecerea numarului asa cum afost initial adica pe cartela . operatorul a spus ca nu se poate doar daca prelungesc abonamentul lucru care nu il vreau. vreau doar sa pastrez numarul eu consider ca este un drept de al meu.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:48, 1 Noiembrie 2010
Eu stiam ca operatorii de telefonie doresc sa isi pastreze abonati dar nici asa.
Solicitati-le acest lucru in scris printr-o cerere sa vedeti ce raspuns primiti.
Dar in ce retea esti?Eu am fost in Orange si la mine s-a putut.Am depus doar o cerere in care renuntam la abonament. Nu am mai facut nicio cerere precum ca as dori sa pastrez numarul. M-au trecut automat pe cartela dupa ce mi-a expirat abonamentul.

Eu te sfatuiesc sa suni si la info clienti sa vezi ce-ti spun.S-ar putea ca cel care ti-a dat acel raspuns sa fi vrut el neaparat sa mai prelungeasca abonamentul, posibil sa fie platit si la nr de abonamente incheiate ....nu cred totusi ca asta e politica vreunui operator:))
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
laur81, utilizator
credeti-ma ca am sunat si m-au refuzat categoric nu am nici o restanta am terminat din august conditia de obligativitate a abonamentului
in aceste conditii incercati si la protectia consumatorul .... daca si ac va dau acelasi raspuns nu se mai merita sa ramaneti la ac operator neserios

daca as fi in locul dvs eu numai de-al naibii mi-as trasfera numarul la un alt operator care permite trecerea pe cartela dupa incheierea abonamentului:tooth:
Stefanpetrut a scris:

credeti-ma ca am sunat si m-au refuzat categoric nu am nici o restanta am terminat din august conditia de obligativitate a abonamentului


Mergeti la punctul de lucru unde v-ati facut abonamentul. Ar trebui sa va ajute cei de acolo.

Alte discuții în legătură

1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu orange pt ... iulian creanga iulian creanga Buna ziua!Pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu Orange pt a plati o factura,am fost abordat de un agent vinzari care mi-a propus prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)
Termeni si conditii firma telefonie mobila marina_tanul marina_tanul art.1.14. Incetarea furnizarii serviciilor PrePay, al.ii, \\"in cazul in care clientul desfasoara activitate de redirectionare cu titlu oneros a traficului ... (vezi toată discuția)