avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident de circulatie cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident de circulatie cu vatamare corporala

In urma unui accident de circulatie de la inceputul acestui an care sa soldat cu vatamarea corporala a uneia dintre parti,si care a primit Certificat medico legal de 45-50 de zile. In urma cercetarilor facute de politie sa stabilit ca nu victima se face responsabila de producerea accidentului,responsabil pentru producerea accidentului fiind conducatorul auto a celuilalt autoturism.Mentionez ca victima urmeaza sa mai faca unele operatii pentru restabilirea sanatatii care ia fot afectata in urma accidentului.Pentru a nu se ajunge in situatia de a se mai adauga zile de inrijire medicala la cele deja primite si pentru a se stige conflictul partile au apelat la un mediator unde sau inteles si sa inchiat un acord in acest sens,stabilindu-se o suma de bani despagubire si un grafic de plata.Dupa toate acestea vinovatul s-a indreptat cu o cerere la asigurator pentru ai acoperii suma cu care s-a obligat sa o plateasca victimei.
Intrebare?
IN ce conditii si care este temeiul legal pentru o astfel de cerere,avand in vedere situatia descrisa mai sus.
Va multumesc.
daca polita acopera accidentarea si altor persoane,cu acordul de la mediator,totul este in regula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier llumi llumi Buna ziua! In data de 01.09.2010...tatal meu a avut un grav accident rutier...l-a lovit un autoturism pe trecerea de pietoni...in urma accidentului tatal meu ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal ContSters101377 ContSters101377 in cazul in care 2 parti decid sa se impace, in urma unui accident cu vatamare corporala, in fata unui notar, iar victima decide totusi dupa impacare ... (vezi toată discuția)
Contestare certificat medico legal vvaassiillee vvaassiillee Se poate contesta un certificat medico-legal a partii vatamate ca urmare a unei lovituri suferite la cap in timpul unui accident auto?Nu stiu care este ... (vezi toată discuția)