avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somajul pentru absolventii de facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somajul pentru absolventii de facultate

Servus!
- Fiica mea a absolvit facultatea cu examen de licenta pe 6 iulie 2011. Va primi adeverinta de absolvire saptamana aceasta sau cel mai tarziu saptamana viitoare.
- De la terminarea cu licenta si pana in prezent a lucrat doua saptamani( 64ore ) cu un contract de colaborare( ultima sapatamana din iulie(32ore) si prima saptamana din august(32ore)) pe care va primi 480RON( jumatate din suma o primeste in august si cealalta jumatate in septembrie.
Poate beneficia de ajutor de somaj?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:46, 25 August 2011
Daca nu mai realizeaza venituri din colaborare poate solicita ajutor de somaj ca absolvent de facultate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj europencil europencil Sotia mea, in varsta de 43 ani, a frecventat si a absolvit in aceasta vara, luna iunie 2010 si cu licenta in luna septembrie 2010, a doua facultate curs la zi, ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)