avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Strategii / De ce sa ma feresc in mentinerea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Strategii / De ce sa ma feresc in mentinerea magazinului? / Legi si Amenzi...

Buna Ziua / Seara! As dori va rog sfaturi si sugestii de la administratorii experimentati ai magazinelor dar si de la nepretuitii avocati de pe forum in legatura cu mentinerea corecta si legala a magazinului.

Spre exemplu asezarea produselor in rafte separate... ce anume trebuie sa stea separat in frigider sau pe rafturi pentru a evita amenzi

De asemeni exista vreun site sau legi care sa explice toate aceste lucruri? Se poate gasi ceva in monitorul oficial? Multumesc! Orice ajutor, sfat sau idee este foarte apreciata!

Alte discuții în legătură

Autorizatie si avize sanepid, pompier etc steluta79 steluta79 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin cu vanzare predominanta de bomboane, vin, ceai, biscuiti, de ce autorizatii am nevoie si care avize trebuie ... (vezi toată discuția)
Mi-am rupt piciorul in market cristinagradinaru cristinagradinaru Buna ziua! Am fost saptamana trecuta intr-un magazin si in dreptul raionului cu produse non-alimentare era o cutie de carton, goala, pe jos pe care am ... (vezi toată discuția)
Furt fara constatare politie ContSters378642 ContSters378642 am facut o mare tampenie saptamana trecuta intr-un supermarket din germania, in cabina de proba mi-a venit stralucita idee sa pun in geanta cateva din ... (vezi toată discuția)