avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vandalism si permis port arma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vandalism si permis port arma

Buna ziua,

Apreciez site-ul si competenta raspunsurilor pe care le-am vazut aici si am o situatie cu doua probleme la care poate ma veti ajuta cu un raspuns.

Sunt o persoana cu un handicap fizic, o serie de diformitati la maini si din acest motiv unul din medicii consultati (neurolog) pentru fisa medicala necesara permisului de port arma mi-a refuzat viza.

Din cate spune legea se mentioneaza ca exista o serie de afectiuni stabilite de MInisterul Sanatatii si care fac incompatibile unele persoane cu permisul de port arma. Nu stiu ce cuprinde respectiva lista de afectiuni, e la fel de secreta ca sediul NATO #-o si nici medicul respectiv nu o cunoaste, pe internet nu e prezentata, din cate am inteles de la medicul psihiatru (care mi-a acordat viza necesara) respectivele boli se refera in majoritate la afectiuni psihice, ceea ce nu e cazul la mine.

Ce pot face ?

A doua problema este ca sunt agresat frecvent prin injurii stradale, la domiciliul meu mi-au fost vandalizate camerele video exterioare de supraveghere. Draga noastra politie nu prea face nimic cu toate ca prin inregistrarile facute se poate identifica autorii vandalizarii. Din pacate acestia au in jur de 13-14 ani, prin urmare sunt minori dar cunoscuti ca turbulenti... X-(

Ce pot face si aici ?
Cel mai recent răspuns: mateidonea , utilizator 15:49, 29 August 2011
Permis de arma nu veti putea obtine.
Referitor la vandalisme, faceti plagenre la politie, insotita de eventuale intregistrari video pentru a facilita identificarea autorilor.
Bineinteles ca am sesizat politia ! Inregistrarile nu mi-au fost cerute nicidupa doua saptamani si cand am spus asta la politie mi-au spus ca nu le pot vizualiza avan interdictie de la superiori sa foloseasca materiale informaice dintr-o sursa externa politiei. Si asta e o prostie dar asa mi-a fost spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea permisului de arma de vanatoare Pisi Mia Pisi Mia Am nevoie de o indrumare...Urgent! :(( O persoana care poseda permis de arma de vanatoare este internata intr-un spital de psihiatrie, se constata ca are o ... (vezi toată discuția)
Afectiuni medicale incompatibile cu permisul port-arma;lista publicata de ministerul sanatatii AURORA42 AURORA42 Buna ziua,sint medic ,ma intereseaza strict dpdv medical lista afectiunilor medicale ptr aptitudinea de permis port-arma;nu ma intereseaza documentele ... (vezi toată discuția)
Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)