avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorarii avocatiale
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorarii avocatiale

Buna ziua! Care sunt limitele minime-maxime ale onorariilor solicitate de avocat pentru o consultanta pe dreptul familiei? Nu este ceva legat de un dosar propriu-zis, ci doar o consultatie privitoare la oportunitatea deschiderii unui dosar pe dreptul familiei si la sansele existente? Va multumesc mult si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: dorufr , utilizator 07:34, 28 Septembrie 2005
intre 1,5-7mil. lei,in functie de faima si prestigiul atotputernicului avocat
La banii astia, se semneaza si un contract in care se specifica ceva de genul iti iau o leafa de-a ta intr-o ora si daca nu se intampla cum spun ti-o dau inapoi? Sau e unilateral pe principiul "are balta peste" sau e problema fraierului?
In jur de 5 milioane,ca sa se uite la tine si sa discutati in mare problema. [addsig]

? in ce localitate? sa fim seriosi nu e acelasi onorariu ca si consultanta comerciala, totusi e dreptul familiei
oricum, daca se doreste doar un raspuns la o intrebare... care ar fi intrebarea? poate stie cineva pe aici...

>

Alte discuții în legătură

Caracter prolific cabinete de avocatura Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am fost astazi printr-un oras de maxim 50000 de locuitori, nu prea mare sau important al Romaniei... si am ramas impresionat de ce am observat... ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv circulatie ptr. vorbit la telefon CORINA GIROVEANU CORINA GIROVEANU Buna ziua, am si eu o situatie daca ma poate ajuta cineva , sau daca i s-a intamplat cuiva ceva asemanatoe cum sa rezolv situatia: La data de 19.08.2009 am ... (vezi toată discuția)
Plata lilicrin lilicrin Cu cat este normal sa platesti un avocat si cand ar trebui sa se efectueze plata? (vezi toată discuția)