avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea pentru motive care nu tin de persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea pentru motive care nu tin de persoana angajatului

Buna,
Am si eu o intrebare in cazul concedieri prin desfintarea postului care s a facut cu un preaviz de 30 de zile salariatul are dreptul la plata zilelor de concediu pe care nu le a efectuat de catre angajator ? si daca si a luat mai multe zile decat perioada lucrata in acest an angajatorul este indreptatit sa i ceara bani inapoi?? HELP PLS
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 11:36, 31 August 2011
cam da, mai multe zile, opreste din ultimul salar, sau daca nu a luat tot sunt obligati sa le plateasca cand se face lichidarea.
Se calculeaza la Fisa de lichidare,cate zile avea dreptul sa efectueze,restul care excede,se retine din lichidare!....:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva iulia1991 iulia1991 Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: am lucrat un an jumate la o cafenea. In data de 27.03 am vb cu patronii sa mi dea 2 saptamani, restul din concediul ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre co efectuat si neefectuat ilia2007 ilia2007 Buna ziua! problema mea este urmatoarea:am fost angajata la o firma particulara 1 an- iulie 2007- iulie 2008, avand un sal. minimin de 880 lei si nemajorat din ... (vezi toată discuția)
Dupa incheierea preavizului nu mi s-a virat ultimul salariu robert888 robert888 Am si eu o problema, am terminat preavizul in urma cu doua saptamanii si azi trebuia sa iau ultimul salariu, dar nu l-am luat si nimeni din magazinul in care ... (vezi toată discuția)