Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Evidenta contabila de catre absolvent studii superioare

Buna ziua. Am nevoie de ajutor-am o neclaritate. Daca sunt absolventa de studii superioare contabilitate(facultate si master la ASE) sunt obligata cf Legii contabilitatii 82 actualizata 2011 sa tin contabilitatea firmelor cu C.A: sub 35.000 Euro pe baza unei conventii civile doar in partida simpla?(Articolele 10.3^1 si 5.1^1) Nu am voie sa tin contabilitatea si normal- in partida dubla? Ce se intampla in cazul asociatilor-ONG? Cum trebuie tinuta evidenta contabila in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: claudiaP , utilizator 19:34, 31 August 2011
Aveti voie sa tineti evidenta tuturor firmelor, chiar si la cele peste 35.000 euro (la acestea ati putea sa va treceti sef contabil, director economic, pesoana desemnata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong - contabil teodorpopa62 teodorpopa62 cum poate fi tinuta activitatea financiara a unui ong? e nevoie de personal calificat? (vezi toată discuția)
Oug nr. 37/2011 marius1975_2 marius1975_2 Ce schimbari aduce aceasta ordonanta pentru un PFA? Pe hotnews.ro am citit urmatoarele: \" * Persoanele ce in exercitiul financiar precedent au inregistrat ... (vezi toată discuția)
Aviz de insotire a marfii serbanramona82 serbanramona82 am un aviz de insotire a marfii, la un ambalaj tuborg , este in custodie, cum le tin evidenta in contabilitate? ce inregistrare fac? Multumesc (vezi toată discuția)