avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... supraveghere salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

supraveghere salariat

Buna ziua
As dori sa stiu daca exista vreun cadru legislativ care sa dea voie angajatul sa supravegheze angajatul cu camera de luat vederi instalata in biroul angajatului.Eu am inteles ca ar fi ilegal...
va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 2 Septembrie 2011
Nu atenteaza la viata dv. privata ca sa fie ilegal. Sunt camere de supraveghere montate si pe strazi.
Angajatorul are prerogativa controlului, in temeiul careia el poate controla modul in care sunt aduse la indeplinire ordinelor si dispozitiile sale. In plus, spatiul in care va desfasurati activitatea este pus la dispozitie de catre angajator pentru a va realiza atributiile pentru care ati fost angajat.
Nu vad cu ce va lezeaza demnitatea pentru a "intelege" ca este ilegal.
In unitate este permisa si...REcomandata....amplasarea sitemelor de securitate si supraveghere!...de ex.in primarie exista asa ceva!.....X-(:P:hammer:
caragioiu_anca a scris:

Buna ziua
As dori sa stiu daca exista vreun cadru legislativ care sa dea voie angajatul sa supravegheze angajatul cu camera de luat vederi instalata in biroul angajatului.Eu am inteles ca ar fi ilegal...
va multumesc anticipat...

Cred ca este vorba despe angajator si nu despre un angajat care sa supravegheze alt angajat ... asa reiese din mesaj ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea supravegherii video si audio marianpr marianpr Buna ziua. Un prieten care lucreaza la o firma privata ( cu 40 angajati ), mi-a spus ca in incinta halei unde lucreaza s-au montat camere de supraveghere ( OK ... (vezi toată discuția)
Supraveghere audio spatiu public ratonu ratat ratonu ratat Buna seara, Speta este urmatoarea: La sediul unde lucreaza mama mea este un sistem de supraveghere video - inclusiv pe holul blocului, adica in afara ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in birou Unfunctionar Unfunctionar Buna seara! Lucrez ca functionar public intr-un birou unde se prelucreaza date cu caracter personal iar conducerea a hotarat sa monteze camere de luat vederi ... (vezi toată discuția)