Buna ziua,
In conditiile in care se fac reduceri de personal in randul militarilor, am cerut de la angajator o adeverinta din care sa reiasa vechimea in munca si specialitate pentru a ma inscrie la un concurs pentru ocuparea unui post in domeniul meu de activitate. (conditia pentru participarea la concurs era legata e vechimea in specialitate). Angajatorul nu mi-a aprobat cererea de eliberare a adeverintei, urmand sa imi dea raspuns in 30 de zile. Desigur - nu am putut sa ma inscriu la acel concurs. Cum pot demonstra ca este un abuz??.....
Buna ziua,
Poate fi considerat intr-adevar un abuz, insa va trebui sa va asigurati ca acele documente de care dispuneti reflecta asupra unui refuz nejustificat din partea angajatorului de a va elibera acea adeverinta.
Ce scrie mai concret pe acea cerere (se respinge cererea?///)?
Daca sunt suficiente probe, inscrisuri, marori, etc... va puteti adresa cu sesizare organului ierarhic superior (angajatorului).
Povestitii prin aceasta ce s-a intamplat in fapt...
Daca in 30 de zile nu va vor da nici un raspuns , aveti dreptul legal de a actiona in instanta (competent in acest caz fiind Tribunalul Militar)
Cu stima,
pe cererea mea ..scrie nu se aproba, raspuns in termen legal - 30 zile.....si directionata cererea pt raspuns catre resurse umane.......ideea a fost sa ma impiedice sa particip la examen...ei vor sa-mi dau demisia si apoi sa particip la concurs....
Multumesc pentru raspuns.......dar de ce Tribunalul Militar??....nu pot deschide actiune in instanta civila??