avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro virus de tip troian in evenimente avocatnet.ro
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

virus de tip troian in evenimente avocatnet.ro

Buna ziua. Nu stiu daca v-a mai semnalat cineva problema pe care vreau sa v-o aduc la cunostinta. Am dorit, la interval de cateva zile distanta, sa ma inscriu la seminarul din 21 septembrie 2011 (Noul Cod civil) . De ambele dati, antivirusul mi-a permis doar sa incarc pagina, dar atat, nedandu-mi posibilitatea sa ma inscriu, ori sa accesez alte date de contact. Mesajul - in mare - era ca a detectat un virus de tip troian si conexiunea a fost stopata. Voiam sa va aduc la cunostinta acest fapt (sper ca informatia sa ajunga la cineva care poate face ceva in acesta problema). Pe de alta parte, tot vreau sa ma inscriu la seminar si poate postati si altundeva macar un mail sau numar de telefon al persoanei care se ocupa cu organizarea seminarului pentru a o putea contacta. Multumesc. Toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 08:18, 10 Septembrie 2011
Avast! Dar, intr-adevar, s-a remediat problema. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
edina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva s-a folosit de e-mailul meu justmyself justmyself buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)
Atac virusi ContSters269461 ContSters269461 De mai mult timp PC-ul meu se viruseaza, ca si altele. In ultima vreme, este chiar suparator. Apelind la un specialist si verificind dupa IP-ul de unde au fost ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)