avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salvare registru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salvare registru

Va rog,, am preluat datele in revisal dar cand dau generare registru imi da mesaj de eroare ,,Access to the path 'C:Program FilesTeamNetS.C. ...... S.R.L. 18.......septembrie 09 2011 15_52_01 ExportRegistru.xml' is denied.,,

ce poate sa fie cu acest mesaj?
Cel mai recent răspuns: ana_abo , utilizator 10:38, 27 Septembrie 2011
Buna seara, Ana!
De 2 zile sunt disperata. Te rog frumos daca poti sa ma ajuti si pe mine. Am aceiasi problema cu revisalul, dau salveaza si-mi apare : access to the path......is denied. Nu mai stiu ce sa fac,m-a ajutat cineva, a incercat vreo 5 ore sa faca tot felul de chestii si nimic. Tu probabil ai rezolvat si te rog explica-mi si mie ce trebuie facut.....
este problema cu userul de pe calculator ... acesta are numai anumite drepturi pe acel calculator ... trebuie sters un fisier pentru a numai avea treaba cu userul ...acesta se face in functie de sistemul de operare pe acel calculator.
Da, am rezolvat problema singura!
Am dezinstalat revisalul nou asa cum scie in instructiuni apoi am descarcat din nou si am facut preluarea datelor din revisalul vechi. Am generat registrul si l-am transmis in reges...nou cu parola pe care o aveam deja din 2010 si a mers.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export registru revisal fanietta fanietta Buna seara, Am o problema cu Revisal... pentru o firma nou infiintata am descarcat programul am inregistrat angajatorul, salariatul CIM dar cand dau generare ... (vezi toată discuția)
Revisal nou avram florina avram florina Help! [Editat] Nu pot sa export din revisalul nou informatia xml pentru a o putea incarca in sistemul online ITM. Imi da urmatoarea eroare: Access to the path ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, La salvarea revisal-ului, dupa ce dau \"salvare\" si imi setez locatia de salvare imi apare eroarea[b] Access to the path 'C:\Program ... (vezi toată discuția)