Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

limba straina si alte modificari ale exam de adm.in magistratura 2012

din cate am citit si eu pe diferite forumuri si din discutile purtate cu diferite persoane am ramas in ceata cu aceste modificari ,de aceea sunt interesat ca si voi de acest subiect si astept ca cine are informatii in legatura cu acest subiect sa ne lumineze si pe noi,se va introduce limba straina sau nu se vor introduce si alt probe in plus ???astept pareri si comentarii in legatura cu acest subiect.multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristi83 , utilizator 20:16, 12 Septembrie 2011
deocamdată totul este la faza de proiect, nu au publicat nimic cu privire la asta.
avand in vedere ca procesul se desfasoara in limba romana nu cred ca ar fi necesar o lb straina ,credeti ca partile in proces s-au martorii vor vorbi numai engleza ,franceza sau o alta limba acceptata la examen,ma indoiesc ,iar pentru cultura generala cred ca aceste cursuri s-au facut in generala,liceu si specific termenii de drept in facultate nu credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)
Montare antene gsm pe bloc masso masso chiar astazi au venit la Asociatie pentru propunerea unui contract in vederea montarii unei antene GSM pe bloc; este un subiect vechi de discutie chiar si aici ... (vezi toată discuția)