avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... montare antene GSM pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

montare antene GSM pe bloc

chiar astazi au venit la Asociatie pentru propunerea unui contract in vederea montarii unei antene GSM pe bloc; este un subiect vechi de discutie chiar si aici pe avocatnet.ro, subiect dezbatut dar fara ca sa se intaleaga nocivitatea radiatiilor unei asemenea antene, deoarece suntem tinuti "in ceata" in interesul firmelor de telefonie mobila si a unor institutii statale si locale si chiar a asociatiilor de proprietari sau locatari, momite cu sume maricele sa fie de acord cu montarea unor astfel de instalatii; nu o sa gasiti usor, sau chiar deloc raspunsuri in legatura cu nocivitatea acestui fel de radiatii, pentru ca interesele sunt uriase iar coruptia la acelasi nivel; personal am gasit un site ''[ link extern ] "
este adevarat in limba franceza , foarte edificator pentru a "" iesi din ceata""! - daca nu cumva a fost si acesta eliminat!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:33, 30 Ianuarie 2018
Gasiti informatii suplimentare aici: www.avocatnet.ro/articol_296...
Se pot efectua determinari in zona de actiune a campului electromagnetic, cu respectarea Normelor de limitare expunere populatie la campuri electromagnetice aprobate prin Ordinul MSP nr. 1193/ 29.09.2006.
Pe langa faptul ca suntem tinuti in ceata, ar trebui sa va ganditi si la urmatoarea chestiune:
- cu cat mai multe antene, in jurul nostru (sa zicem ca vorbim doar o singura firma), puterea de emisie a telefonului pe care de cele mai multe ori il lipim de ureche, va fi mai mica; daca distanta pana la primul releu este mai mare, atunci emitatorul nostru va consuma mai mult din baterie, respectiv ii va trebui o putere mai mare ca sa ajunga la prima celula, adica "radiatia" propriului celular va fi mai mare si va intra dirct la creierasul nostru;
Va intreb, in articolul din lb. franceza scrie/explica acest lucru?
- in alta ordine de idei - nasol este ca acesti retranslatori se amplaseaza cam peste tot in localitati - blocuri, cladiri administrative, ba in orasul meu am vazut aceste antene amplasate si pe spitaul de copii, ceea ce este ingrozitor;
Este adevarat, trebuie sa ne gandim la toate aceste aspecte, este adevarat, le-am mai discutat, dar, cred ca ramanem cu discutatul.
Pe blocul meu este amplasata o asemenea antena, insa din discutiile purtate cu propietarii, vom renunta la "beneficii", la epuizarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antena gsm Severinaturcu Severinaturcu Buna seara! De curand a aparut o noua problema in blocul in care locuiesc de aproape 20 de ani. Presedintele blocului a venit cu propunerea punerii unei ... (vezi toată discuția)
Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)
Cum refuz antena gsm pe bloc? diaradu13 diaradu13 va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe ... (vezi toată discuția)