vio81 a scris:
Fantastic, interesati-va si apoi vorbiti ca duceti lumea in eroare, nu se mai foloseste denumirea de subinginer de ceva timp, pe toate diplomele tehnice de SSD scrie negru pe alb INGINER COLEGIU !!! daca sunteti sau vreti sa fiti de moda veche folositi in continuare subinginer, iar pe cele de SS scrie INGINER DIPLOMAT.
Studiile N6 le am, ca am diploma de lincenta in informatica care e tot in domeniu, si ma refeream la cunostinte si deprinderi tehnice ca nu ma poate contrazice nimeni ca nu le am atata timp cat am ca anexa diploma de inginer colegiu (3 ani). NU SE SPECIFICA NICAIERI CA TREBUIE DOAR STUDII SUPERIOARE TEHNICE DE LUNGA DURATA ci studii superioare de lunga durata in domeniu si cunostinte si deprinderi tehnice.
Ocupatia de subinginer inca exista in COR pentru cei care au terminat forma de invatamant SSD .
Ocupatia de inginer cu colegiu nu a existat nici inainte de tratatul de la Bologna si nici dupa .
Chiar acum m-am uitat pe diploma unui coleg de servici si scrie in felul urmator : Diploma de subinginer, in profilul mecanic, specializarea Tehnologia constructiilor de masini .
Ceva in genul asta tebuia sa scrie si pe diploma dumneavoastra .
Daca pe diploma dumneavostra scrie inginer atunci este nula .
Au mai fost scandaluri cu studenti care au terminat Studii superioare cu specializari care mai de care mai ciudate si au constatat ca diplomele lor nu sunt valabile, deoarece nu sa respectat legea .
Vorbiti la ministerul educatiei .
Daca doresti sa devii inginer mai fa inca 2 ani de studii la o instituitie de invatamant superior acreditata in completarea SSD si atunci visul ti se va indeplini .
Asa procedeaza toata lumea si asa este prevazut si in legislatie .
Am colegi de servici care nu puteau fi incadrati pe post de inginer cu studii SSD si au mai facut 2 ani de studii .
Ca inginer de sistem nu o sa fiti angajat niciodata la bugetari, la particulari poate ......
Consider ca sa discutat prea mult pe acest subiect .