scriu in speranta ca voi gasi pe cineva care sa-mi spuna cum sa procedez.
pe scurt,in urma unei relatii de concubinaj , 3 ani, a rezultat un copil, copil pe care-l cresc singura. desi suntem despartiti de mai bine de 16 luni si in tot acest timp individul nu a dat un semn de viata in care sa fie interesat de soarta copilului....niciodata nu la interesat. acum, dupa tot acest timp,coincide si cu intentarea procesului de custodie a inceput sa ma hartuiasca pur si simplu.
hartuire : trimiterea de e-mailuri mincinoase catre familia si prietenii mei, pur si simplu denatureaza adevarul si ma face albie de porci ; crearea unor conturi false pe diverse siteuri de socializare cu numele si datele mele de contact unde de asemenea relateaza numai idiotenii ; scrie scrisori pe care le baga in cutiile postale ale vecinilor si nu va spun ce am citit acolo ; tot imi spune ca comportamentul lui se datoreaza faptului ca nu-si poate vedea copilul , lucru neadevarat.....desi i-am spus cand poate sa-l vada nu a venit niciodata ; imi denigreaza prietenele ; trimite e-mailuri mincinoase la serviciu.....intr-un cuvant ma face cu nervii si simt ca-mi vine sa o iau razna.
nu am raspuns la nicio actiune de a lui , pur si simplu m-am gandit ca se calmeaza singur si nu e bine sa te pui cu nebunul dar toate au o limita si el a intrecut-o . adevarat, dupa ce au inceput toate astea nu l-am informat cand isi poate vedea copilul,dar sincer ma tem si nici nu cred ca-i bine pentru niciunul.
am rugamintea sa ma indumati, cum ar trebui sa procedez pentru ca ma simt la capatul puterilor.