avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire

buna ziua,

scriu in speranta ca voi gasi pe cineva care sa-mi spuna cum sa procedez.
pe scurt,in urma unei relatii de concubinaj , 3 ani, a rezultat un copil, copil pe care-l cresc singura. desi suntem despartiti de mai bine de 16 luni si in tot acest timp individul nu a dat un semn de viata in care sa fie interesat de soarta copilului....niciodata nu la interesat. acum, dupa tot acest timp,coincide si cu intentarea procesului de custodie a inceput sa ma hartuiasca pur si simplu.

hartuire : trimiterea de e-mailuri mincinoase catre familia si prietenii mei, pur si simplu denatureaza adevarul si ma face albie de porci ; crearea unor conturi false pe diverse siteuri de socializare cu numele si datele mele de contact unde de asemenea relateaza numai idiotenii ; scrie scrisori pe care le baga in cutiile postale ale vecinilor si nu va spun ce am citit acolo ; tot imi spune ca comportamentul lui se datoreaza faptului ca nu-si poate vedea copilul , lucru neadevarat.....desi i-am spus cand poate sa-l vada nu a venit niciodata ; imi denigreaza prietenele ; trimite e-mailuri mincinoase la serviciu.....intr-un cuvant ma face cu nervii si simt ca-mi vine sa o iau razna.

nu am raspuns la nicio actiune de a lui , pur si simplu m-am gandit ca se calmeaza singur si nu e bine sa te pui cu nebunul dar toate au o limita si el a intrecut-o . adevarat, dupa ce au inceput toate astea nu l-am informat cand isi poate vedea copilul,dar sincer ma tem si nici nu cred ca-i bine pentru niciunul.

am rugamintea sa ma indumati, cum ar trebui sa procedez pentru ca ma simt la capatul puterilor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:32, 25 Septembrie 2011
Ar fi bine sa consultati verbal un avocat pentru a se citi si analiza tot ce trimite.
In functie de acestea un avocat va poate indruma ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din dreptul de mama davidclaudette davidclaudette Buna ziua, am o situatie extrem de delicata... Locuiesc in Belgia cu o persoana cu care nu sunt casatorita dar avem un copil in varsta de 4 luni jumatate ... (vezi toată discuția)
Intrebare inselaciune, santaj, amenintare danielapanait danielapanait Numele meu este Daniela, si ma ocup cu tranzactii de produse cerealiere. In luna martie 2012, am gasit sa cumpar circa 100T de grau de la un producator din ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori pe facebook Derutata Derutata Imi este si rusine sa scriu...este prima data cand vorbesc despre acest subiect....acum cateva luni am aflat parola de facebook asotului meu si era sa pic jos ... (vezi toată discuția)