avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamatie

Buna ziua!
Mi s-a promis un loc de munca in Austria de catre o firma.
A trebuit sa fac o copie color de buletin,sa scot o adeverinta medicala si sa transfer 130 Ron intr-un cont BCR,suma ce reprezinta legalizarea documentelor pe firma(din Bucuresti) si trimiterea lor in Austria.Nu s-a cerut comision si am pus botul.
Banii au intrat la un anume domn CCL(din Buzau). Cand am ajuns acasa,am cautat informatii despre el si am aflat ca este un escroc si ca isi schimba numarul de telefon si adresa de e-mail dupa o scurta perioada de timp,ca sa nu mai fie gasit.
La telefon mi-a zis "secretara" lui sa astept pana pe 15 Octombrie 2011 ca treb sa primesc contractul acasa sa-l semnez si sa-l trimit inapoi.
Intrebarea mea este: unde pot sa fac o reclamatie sau plangere si sa fiu luat in seama?

Mentionez ca nu stiu exact unde as putea include acest continut si imi cer scuze daca dau batai de cap.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 26 Septembrie 2011
la politie cu datele pt care ati facut trasferul bancar
daca mai astept pana pe 15,e posibil sa nu mai am ce sa-i fac dupa o perioada asa de mare?
cum e mai bine sa procedez,ce ar trebui sa fac? nu stiu legile,nu am habar..merg sa depun plangere pe numele CCL sau pe firma? ma gandesc ca nici numele firmei nu e adevarat.
Va rog sa imi dati un sfat mai detaliat si modul in care sa procedez..
Faceti plangere penala pentru inselaciune ... plangerea o depuneti fie la Parchet , fie la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua . invatati-ma ce sa fac in situatia urmatoare : fiul meu de 23 ani dar de o naivitate peste medie a cazut in plasa unor escroci care la randul lor ... (vezi toată discuția)
Amenintari trimitere in judecata fxxkvic fxxkvic Buna seara povestea mea suna cam asa:am gasit pe internet un domn care cumpara telefoane defecte,i-am trimis omului poze cu telefonul i-am precizat ce defect ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si/sau frauda informatica? tavitavi9323 tavitavi9323 Buna ziua! In urma cu circa o luna am comandat prin intermediul site-ului olx.ro un telefon mobil ce era afisat ca fiind de vanzare, de la un anume ... (vezi toată discuția)