avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselatorie

buna ziua . invatati-ma ce sa fac in situatia urmatoare : fiul meu de 23 ani dar de o naivitate peste medie a cazut in plasa unor escroci care la randul lor sant mana in mana cu angajata unei retele de telefonie mobila . sub pretextul ca va primi un milion lei fara a plati pe viitor nimic si sub sfatul de a nu pune intrebari a semnat un contract de 23 euro (nu i s-a dat nimic sa citeasca spunanduise ca acel contract va fi rupt pe urma ), i s-a dat o plasuta mica in care avea un tel performant si contractul iar cand a iesit din magazin acei escroci care i-au promis milionul i-au luat telefonul din punguta si i-a inmanat banii . l-au asigurat verbal ca nu va primi factura , in loc de cartela pt abonamentul de 23 euro i-au pus in punga cu tel o cartela de 5 euro care avea cu totul alt nr decat cel din contract . in fine fiul a citit acasa si si-a dat seama de teapa luata , neavand dovezi a mers dupa o luna cand i-a venit factura dar i s-a ras in nas .ce ma sfatuiti sa fac pt a nu mai cadea si alti naivi in plasa lor pt ca la plecare i-a sugerat fiului meu sa mai aduca alti clienti care au nevoie de bani pe loc ? va multumesc anticipat .
Este o situație clară de înșelăciune, iar calea de urmat ar fi depunerea unei plîngeri penale în care să se descrie în detaliu întreaga situație .Se vor efectua cercetări și, cu siguranță, organele de urmărire penală vor afla pe această cale despre o nouă metodă de înșelăciune , dacă nu cumva mai există astfel de plângeri deja. Și firma de telefonie ar trebui să-și prevină clienții asupra posibilității de a fi înșelați în acest mod, am observat că uneori trimit sms clienților cu mențiuni despre ceea ce nu face firma lor de telefonie, dar alte persoane fac în numele lor , înșelând persoane naive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie de 600 de milioane nomada nomada Sunt disperata. Am 23 de ani, sunt la inceput de viata si - dintr-un gest de bunavointa - am reusit sa-mi fac viata un iad. L-am cunoscut pe M. prin ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract abonament telefonie mobila- andreea_nedelcu andreea_nedelcu Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. Bunica mea in varsta de 82 ani a mers la un phone shop pentru a-si incarca cartela telefonica. Aici o doamna foarte ... (vezi toată discuția)