avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat energetic la vanzarea apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat energetic la vanzarea apartamentului

Buna.Cine pota sa-mi spune daca este obligatorie cerificatul enegetic la vanzarea apatamentului.?O sa ma trezesc cu act de vanzare-cumparare declarat nul daca nu am acest certificat?Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
GYOGYO, utilizator
Cel mai recent răspuns: bb_yasmi , utilizator 22:31, 27 Septembrie 2011
Nu este obligatoriu certificatul energetic. Partile dau declaratie in contract ca vand si respectiv cumparator pe propria raspundere fara certificat energetic.
daca se vinde prin prima casa, banca cere acest certif.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca sa vand o garsoniera cumparata in 2004 e nevoie de certificat energetic? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Dorim sa vindem o garsoniera cumparata in 2004. Din 2011 se cere ca la vanzare sa existe si certficat energetic. Noi am cumparat -o fara certfif ... (vezi toată discuția)
Este nevoie sau nu de certificat energetic? ricaramurica10 ricaramurica10 E NEVOIE SAU NU DE CERTIFICAT ENERGETIC. Mentionez ca detin la tara o cladire care in actele de la cadastru figureaza ca si casa de locuit, o cladire care a ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului energetic la vanzarea locuintei - obligatoriu? andreea.b100 andreea.b100 Doresc sa vand un apartament si am gasit un client care are aprobat un credit prin \"Prima Casa\". Cei de la banca au spus ca este obligatoriu sa obtin un ... (vezi toată discuția)