Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Despre recurs...

De unde pot afla daca Prefectura Bucuresti a facut recurs la o decizie definitiva favorabila mie?Decizia a fost data in luna mai ,am primit-o prin iulie si nu stiu daca a fost atacata sau nu cu recurs.
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 22:07, 27 Septembrie 2011
Daca a fost atacata, veti primi citatie.Verificarea o faceti la arhiva instantei respective.
Mai puteti sa dati cautare si pe portalul instantelor si dati cautare la instanta la care v-ati judecat, dupa nume sau nr de dosar.
Daca mai apare inca pe acea instanta inseamna ca nu s-a atacat cu recurs sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Motivare hotarare dovleacmihaela dovleacmihaela buna dimineata . Revin cu o intrebare- m-i s-a respins o cerere si dupa reexaminare .,cerere in care doream dezbaterea unei succesiuni .In hotararea pe care ... (vezi toată discuția)
Sentinta in pronuntare - explicare termen ewe ewe Va rog sa-mi spuneti ce presupune in cazul unei sentinte \\\\"ramane in pronuntare\\\\"? Este vorba de o contestatie la un proces-verbal al politiei rutiere ... (vezi toată discuția)