Buna ziua,
Am intalnit ieri o situatie la care as avea nevoie de un mic ajutor din partea voastra.
Blocul nostru are un spatiu comercial la parter (cu intrare separata). Pe listele curente de plata societatea figureaza doar cu contributii la comisionul de administrare si consumul de apa (doar astea o mai leaga de asociatie, restul sunt contracte directe cu furnizorii) + ceva penalizari din trecut.
Acum partea interesanta este ca societatea vrea sa i sa emita factura pentru achitarea tuturor datoriilor, dar vrea sa li se treaca fiecare parte componenta a cotei de contributie in clar pe factura, cu specificarea numarului de contract pe baza caruia a fost calculata, si eventual si cu metoda de calcul (pret*m cubi samd.). Aici e intrebarea mea, cum e cel mai corect sa specificam pe factura, eu m-am gandit ceva gen:
Cota parte contributie asociatie:
- comision administrare (X contract?) pret per m2 * suprafata
- consum apa pret per m3 * cantitate
- canalizare pret per m3 * cantitate
- penalizari pe lunile ianuarie - iulie (valoare) % per zi *nr zile
In cazul in care este corect ce am gandit mai sus, ce contract ar trebui sa trec la X? numarul de contract intre asociatie si firma de administrare? nu ajuta cu nimic societatea platitoare, sau sa trec acordul de asociere al proprietarului spatiului?