Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

...retail au taxe si comisioane legale?

Am facut o plingere la OPC impotriva unei institutii nonbancara.....este ilegal tot ce se intimpla acolo sau o fi responsabil cineva de sus de la .....EU NU REUSESC SA INTELEG DE CESE PERCEP ATITEA TAXE SI PT O LIMITA DE CREDIT DIN 2007 DE 2700 RON /////ACHITAND LUNAR 80-100-120 RON MAI AM SI ACUM 3200 RON .(...5% -----1700 RON DOAR DEPASIRE LIMITA +PENALITATI LA PENALITATI +DOBANDA +ADMINISTRARE CARD CARE ESTE EXPIRAT NU AM MAI FACUT RETRAGERI DIN 2008 .....AM SA PLATESC !!!! ESTE STRIGATOR LA CER !:sorry:
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cititi cu atentie contractul semnat cu acea societate.

Daca acele "taxe"...(desi nu este corect/legal utilizat termenul, taxa fiind o prerogativa a statului si nu a unei s.c.) corect ar trebui numite comisioane/dobanzi/penalitati de intarziere etc., nu sunt cuprinse in contract, va sunt percepute nelegal.

Comisioanele privind administrarea contului (indiferent ca exista un card care este expirat/valabil) se pot percepe atata timp cat acel cont este...deschis.

Aceasta este legea societatilor nebancare:
www.avocatnet.ro/con ...

Atentionare: Incercati va rog sa nu mai folositi, in exces, scrisul cu litere mari de tipar.Este deranjant/se citeste greu.Intelegem faptul ca sunteti suparat dar noi va intelegem oricum, nu este cazul sa tipati la noi.

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit sau camatarie? mariuspity mariuspity in anul 2006,am cumparat de la [magazin] ,produse electrocasnice, printr-un credit pe 5 ani la [sc nebancare] ,care mi-a emis un card limitat cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ubancatul ubancatul am cumparat un calculator acum 5-6ani nu mai tin minte exact cand .Am dat 8milioane bani an mana ,restul de 8milioane am primit un card .calculatorul l-am ... (vezi toată discuția)
Problema cu un card de credit stef1234 stef1234 Buna ziua, am si eu o problema cu un card de credit. Il am datorita unei achizitii de la o firma de electronice, electrocasnice etc. Dupa ce am cumparat in ... (vezi toată discuția)