avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

am cumparat un calculator acum 5-6ani nu mai tin minte exact cand .Am dat 8milioane bani an mana ,restul de 8milioane am primit un card .calculatorul l-am cumparat de la o sc nebancara. an 2010-03 aveam sold final -1.119,01 RON ,,,cu minus,, cardul a expirat an 2010-02 nu am primit nici o hartie acasa pana acum o saptamana ca am 20milioane plata. si ca o sa fiu executat silit .Nu trebuia sa primesc din 2010 macar o hartie sa stiu cat mai am de plata si ca nu mai e valabil cardul? Sau extrasele de cont?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Ati cerut extrase de cont si nu v-au dat ? In 2010 stiati ca aveati de plata 1119 lei, nu va inteleg mirarea ca acum sunteti somat sa platiti 2000 lei.
Incercati sa povestiti in scris opc-ului mai ales daca nu ati avut un contract cu astia, daca nu ati avut in scris cat percep ei comisioane, dobanda, penalizari.
ubancatul a scris:

am cumparat un calculator acum 5-6ani nu mai tin minte exact cand .Am dat 8milioane bani an mana ,restul de 8milioane am primit un card .calculatorul l-am cumparat de la o sc nebancara. an 2010-03 aveam sold final -1.119,01 RON ,,,cu minus,, cardul a expirat an 2010-02 nu am primit nici o hartie acasa pana acum o saptamana ca am 20milioane plata. si ca o sa fiu executat silit .Nu trebuia sa primesc din 2010 macar o hartie sa stiu cat mai am de plata si ca nu mai e valabil cardul? Sau extrasele de cont? Nu am nici un contract la mine nu mi-au dat. Pe .hartia de la firma recuperatoare scrie ca potrivit contractului nu mai pot efectua nici o tranzactie cu cardul[a expirat din 2010-02],pana nu achit suma si ca transmiterea lunara a extrasului de cont va fi stopata.Din 2010 nu am primit nici un extract de cont Este corect?Multumesc!


Depinde cum era emis extrasul, care sunt conditiile contractuale... sa primiti extras pentru un card expirat, cam greu.
In rest, nici eu nu inteleg, nu v-a interesat ce se intampla cu datoria aia deloc? Ati crezut ca daca au uitat sa va trimita o hartie e castigul dv. sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Eroare bancara vwwhite vwwhite Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in problema mea si anume, am un card de debit emis de banca Tiriac, ultima mea tranzactie a fost in data de 23 august ... (vezi toată discuția)
Proprire salar dar si poprire cont in care primesc restul din salariu anca_lov anca_lov Buna ziua, mama mea a contractat un credit la Banca in noiembrie 2005,de 10000 lei la inceputul anului 2010 din cauza unor probleme de sanatate nu a mai facut ... (vezi toată discuția)