avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de muncã

Bună ziua
Vă rog din suflet să mă ajutaţi şi pe mine cu un răspuns
Mi s-a desfăcut contractul de muncă în firma unde am lucrat pt. că nu am vrut să stau în perioada de preaviz.Pe lângă acest fapt ei mi-au oprit şi lichidarea pe care o mai aveam de luat pt. ultima lună lucrată în firmă.Întrebarea mea este dacă ei au dreptul să-mi oprească salariul atâta vreme cât nu au fost alte probleme decât că nu m-am prezentat în perioada de preaviz.
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 5 Octombrie 2011
Nu au niciun drept sa va opreasca drepturile salariale ... prin urmare, aveti posibilitatea de a sesiza in acest sens ITM-ul si/sau instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu o problema StefanCiomaga StefanCiomaga Buna ziua,astazi m-am confruntat cu o problema.M-am angajat in data de 8 mai 2010 la o firma iar astazi am fost nevoit sa imi dau demisia din motive personale ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm ionut36 ionut36 Buna seara ! Am si eu o mare problema si multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta! Am lucrat la o firma din Timisoara ,eu fiind din Ploiesti ,si ... (vezi toată discuția)
Salariu oprit angajatulx angajatulx Buna ziua! O sa incep direct cu problema. Am lucrat la o firma o perioada de timp ( un numar de ani), recent mi-am gasit alt job, mi-am dat demisia ... (vezi toată discuția)