avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... escrocherie prin sms cu suprataxa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

escrocherie prin sms cu suprataxa

Buna ziua , am o problema legata de mesageria de la [editat]...de o luna primesc sms de la [editat]...circa unul pe saptamina ,de fiecare data cind il primesc pe factura orange imi apare ca as fi dat eu sms catre ei si sint taxat cu 3 euro plus tva....in el scrie pt info suna la [editat] (asa te taxeaza din noi cu 3 e( sau iesire clik pe h[editat] asta fiind o pagina pe care nu poti accesa nimic, nu te poti inregistra.Am fost la [editat] si au negat orice parteneriat cu acestia
[editat]
Domeniul de activitate: 9200 - Activitati de jocuri de noroc si pariuri (sic!)
Sediu social: [editat]
Am citit factura mea detaliata si am constatat cu stupoare ca am 4 sms-uri trimise catre ei...ceeace nu s-a intimplat. Azi am primit iar si iar am 3 euro in plus.....m-am dus din nou la sediul central [editat] de data asta unde dupa multe explicatii baiatul de acolo spune ca oricine poate veni sa inregistreze o cerere pt un nr scurt cu suprataxa....deci banii in plus din factura mea , daca as plati-o ei ar trebui sa-i verse in contul escrocilor? Mi-a spus ca nu poti fi taxat pt un sms primit..si ghici ce? Tocmai am fost taxat de fiecare data pt fiecare ....Am citit pe net si e plin de astfel de cazuri nu-a unicat desi ei asa sustin
[editat]
Ce este de facut?


Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: bebetanase , utilizator 11:16, 28 Ianuarie 2012
Adresati o reclamatie scrisa operatorului de telefonie mobila,insotita de copii ale facturilor,si solicitati rezolvarea problemei.In caz de nereusita,apelati la protectia consumatorului,tot in scris si cu dovezi.
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
acelasi lucru l-am patit si eu , numai ca am primit vreo 8. Am fost la [EDITAT], aveti 24 euro cost suplimentar pentru mesaje cu suprataxa, respectiv ati comandat jocuri si muzica. Deci eu n-am facut practic nimic, am primit mesajul si mi-a luat 3 euro, exact asa. Ieri dimineata inca vreo doua, le-am sters , azi 31 euro cost suplimentar. Sa fim seriosi acum , cine comanda jocuri si muzica prin sms cand net-ul este plin de asa ceva ? Cred ca singura solutie e sa-mi inchei abonamentu.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
Ares-3, moderator
PAI DC SA-L INCHID?rAMINEM CU DATORII SI NE DAU IN PRIMIRE.aSA MI-A ZIS SI MIE SA-MI SISTEZE PRIMirea tuturor sms-urilor sau sa-mi schimb nr de telefon , il am de 20 ani cred...chiar nu ne ajuta nimeni????
pentru rezolvarea problemei puteti incerca urmatoarea varianta... trimiteti un sms la 1229 cu mesajul stop jocuri/muzica.(0,05E+TVA). sper sa va fie de folos.:rolleyes:
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
alecsandru1, utilizator
Cred ca e utila si o plingere la Politie, cu copii dupa facturi si eventual cu prezentarea mesajelor ...

Succes

Alte discuții în legătură

Utilizarea telefonului de firma xavibogdan xavibogdan Buna. ma confrunt cu urmatoatea problema. Prin intermediul telefonului de firma am dat diverse mesaje SMS cu suprataxa pentru a-mi face abonamente la ziare si ... (vezi toată discuția)
Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)
Suprataxare la telefon teoporumb teoporumb am cautat pe net un program de conversie, l-am gasit dar pentru a-l accesa mi s-a cerut sa trimit un sms la 1280 cu mesajul DA. l-am trimis, am primit codul de ... (vezi toată discuția)