avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... utilizarea telefonului de firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

utilizarea telefonului de firma

Buna. ma confrunt cu urmatoatea problema. Prin intermediul telefonului de firma am dat diverse mesaje SMS cu suprataxa pentru a-mi face abonamente la ziare si reviste, am facut donatii unor persoane ce aveau nevoie de diverse operatii, mi-am cumparat 2-3 tricouri, toate acestea de prin august pana in noiembrie. Ajunsesem la un cost suplimentar de 160-190 euro in fiecare luna. Acum problema e ca firma vrea sa-si recupereze paguba, insa eu, la primirea telefonului nu am semnat nimic ce sa aminteasca de vreo limita in minute sau in bani. Am semnat doar ca am primit telefonul si cartela. In acest caz exista o cale legala a firmei pt a-si recupera banii ( approx 400-500 eu) multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 19:08, 22 Ianuarie 2010
Firma va poate dovedi ca nu ati folosit telefonul in interes de serviciu si va poate obliga sa achitati convorbirile efectuate in afara serviciului. Dvs,daca ati fi angajator,vi s-ar parea corect sa platiti pt un salariat care si-a comandat tricouri,a dat sms-uri pe banii firmei si nu in interes de serviciu ? Printr-o cercetare administrativa eu zic ca se rezolva acest subiect si veti plati!
bine, problema e ca firma o merita din plin, nici pe jumatate nu e de ajuns, as putea spune
eu propun sa dati angajatorului tricourile, doar sunt ale lui ! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia/parchetul iti incarca gratuit telefonul daca ramai fara sms/minute atunci cand te asculta !? bbb789 bbb789 Am folosit un anumit telefon si o cartela sa vorbesc cu mai multe persoane dubioase.Este chiar posibil sa am un dosar in care sa fiu banuit de ceva. M-am luat ... (vezi toată discuția)
Furt clienti simpatica simpatica Lucrez in cadrul unei firme ce consiliaza/vinde credite ipotecare la mai multe banci (brokeri de credite). Din pacate, din cauza anumitor divergente , unii ... (vezi toată discuția)
Se plătește telefonul de serviciu? d3m3nTu d3m3nTu Salut!Doamnelor și domnilor,vă rog să mă ajutați cu un răspuns.Sunt șofer,iar firma mi-a dat un telefon de serviciu.Pt acest telefon mi se trage lunar ... (vezi toată discuția)