De curand am semnat un pre-contract cu un dezvoltator pentru un apartament la etajul 3 al unui imobil de P+3E+M, insa pe parcursul lucrarilor am observat ca imobilul pe care-l construieste a fost modificat, fiind desfasurat pe P+2E + 2EM (etaje de mansarda) adica acoperisul inveleste/acopera si peretii etajului 3 nu numai etajul 4 cum ar fi normal.
Astfel, de la un etaj 3 normal cum era initial, am ajuns la mansarda, ceea ce nu-mi convine, nu-mi doream si nici nu a fost prevazut in precontract plus ca n-am fost anuntat de aceasta modificare.
va rog frumos sa va dati cu parerea si sa-mi spuneti ce as putea face in cazul asta ?
Sunt indreptatit sa-mi cer banii de avans inapoi, sau sunt obligati sa-mi ofere o alta alternativa ?
Va recomand renegocierea contractului in conditiile actuale si modificare prin Anexe!
In caz de neajungere la un consens puteti cere rezolutiunea contractului si repunerea partilor in situatia anterioara semnarii contractului !
Asa intentionam sa facem, sa renegociem contractul doar sa dam de persoana in cauza, dar daca nu ajungem la un consens (ceea ce nu-i de dorit), cui putem cere "rezolutiunea contractului si repunerea partilor in situatia anterioara semnarii contractului " ? Cui sa ne adresam in acest sens, tot Dezvoltatorului sau Notarului unde s-a facut precontractul ?