Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proiect modificat de Dezvoltator fara sa fiu anuntat

Buna ziua,

De curand am semnat un pre-contract cu un dezvoltator pentru un apartament la etajul 3 al unui imobil de P+3E+M, insa pe parcursul lucrarilor am observat ca imobilul pe care-l construieste a fost modificat, fiind desfasurat pe P+2E + 2EM (etaje de mansarda) adica acoperisul inveleste/acopera si peretii etajului 3 nu numai etajul 4 cum ar fi normal.
Astfel, de la un etaj 3 normal cum era initial, am ajuns la mansarda, ceea ce nu-mi convine, nu-mi doream si nici nu a fost prevazut in precontract plus ca n-am fost anuntat de aceasta modificare.

va rog frumos sa va dati cu parerea si sa-mi spuneti ce as putea face in cazul asta ?
Sunt indreptatit sa-mi cer banii de avans inapoi, sau sunt obligati sa-mi ofere o alta alternativa ?

va multumesc frumos anticipat,
Cel mai recent răspuns: thesys , utilizator 09:18, 19 Octombrie 2011
Va recomand renegocierea contractului in conditiile actuale si modificare prin Anexe!
In caz de neajungere la un consens puteti cere rezolutiunea contractului si repunerea partilor in situatia anterioara semnarii contractului !
Asa intentionam sa facem, sa renegociem contractul doar sa dam de persoana in cauza, dar daca nu ajungem la un consens (ceea ce nu-i de dorit), cui putem cere "rezolutiunea contractului si repunerea partilor in situatia anterioara semnarii contractului " ? Cui sa ne adresam in acest sens, tot Dezvoltatorului sau Notarului unde s-a facut precontractul ?

va multumim frumos,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare apartament într-un imobil la care la care realizarea nu corespunde cu autorizația de construcție Cristianul B Cristianul B Doresc să achiziţionez un apartament într-un imobil tip P+3E executat la stagiul de finisaje dar care are autorizaţie de construcţie pentru P+2E ... (vezi toată discuția)
Condomeniul, partile comune si cartea tehnica intr-un complex rezidential cu case si blocuri maria_carmen maria_carmen Suntem o Asociatie de propietari infiintata in febr 2013 pt gestionarea unui Complex Rezidential format din: 7 case (P+2E, ultimul et fiind mansarda); un bloc ... (vezi toată discuția)
Constructia nu respecta proiectul tehnic! ramiha ramiha Buna ziua, As dori si eu daca este posibil cateva clarificari in urmatorul caz: Un dezvoltator imobiliar nu a respectat proiectul pentru care a obtinut ... (vezi toată discuția)