avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie 112 nedepunere online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie 112 nedepunere online

Buna ziua!
Daca nu am reusit sa iau semnatura digitala pana in prezent si am si un angajata din luna sept anul acesta , mai pot depune la ghiseu decl. 112? la finante?..sau nu o mai primesc la ghiseu?

Daca reusesc si o depun dupa 25 oct 2011 pentru sept online...se poate?
Ce se intampla in cazul in care o depun cu intraziere dupa termenul limita?
Cel mai recent răspuns: Bibike , utilizator 12:29, 25 Octombrie 2011
Nu depasiti termenul de 25 ca se penalizeaza. La Braila inca se mai primeste si la ghiseu. Incercati si la dumneavostra.
Nedepunerea sau depunerea cu intarziere a D 112 constituie contraventie si se sanctioneaza potrivit prevederilor art. 219 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu amenda de 500 - 1.000 lei pentru persoane fizice, respectiv 1.000 - 5.000 lei pentru persoane juridice.

In situatia in care angajatorul nu depune in mod repetat declaratia lunara, acesta va fi declarat inactiv, cu consecintele legale ce decurg de aici.
Inca se mai primesc si la ghiseu. Tacit, se mai aproba depunerea la ghiseu pana la sfarsitul anului. Doar sa aveti grija sa nu depasiti limita de 25 ale lunii. Multa bafta!
Se poate depune on-line si sambata sau duminica ?
Sigur ca da: in oricare zi, la orice ora!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii nedepuse-avertisment? invatacel invatacel Buna ziua, Trebuie sa depun 4 declaratii 112 nedepuse, stiu ca pentru a obtine un avertisment trebuie depus un dosar cu o cerere...exista vreun model tip ... (vezi toată discuția)
Decl 112 nedepusa Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua! In cazul unei decl 112 nedepusa in trim.1, (specific ca firma s-a infiintat in martie cu angajati), va rog sa ma indrumati cum sa o generez ca sa ... (vezi toată discuția)
Ordinul 2215/2011- declaratia 112 va putea fi depusa pe hartie si in luna iulie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u]Ministerul Finantelor Publice a decis sa prelungeasca cu o luna termenul in care contribuabilii pot depune declaratia fiscala unica in format de hartie. ... (vezi toată discuția)