Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

despre garantia unui produs cumparat

Am cumparat de la [EDITAT - un supermatket] un MINITOCATOR. Mi l-au schimbat de trei ori din cauza calitatii proaste, chiar mi-au dat acum in loc unul de mai proasta calitate, pt ca lotul din care am cumparat au fost prea multe probleme si le-au scos , dar nu vor sa-mi prelungeasca garantia pt ca nu a fost reparat ci schimbat. Mi-au spus ca ei nu pot prelungi garantia. Ce pot face in asemenea caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:38, 23 Octombrie 2011
In opinia mea, nici nu ar fi corect sa va prelungeasca garantia, aceea este a altui produs - ar insemna ca practic pierdeti din perioada de garantie a noului produs.

Trebuie sa primiti alta garantie pentru noul produs, care sa inceapa cu data cand vi l-au dat.

In caz ca mai urmariti subiectul, cititi va rog si articolul acesta:

www.avocatnet.ro/content/art...

Veti afla mai multe despre drepturile dvs. in calitate de client.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea banilor pentru un produs in garantie adi21 adi21 Buna ziua, Am achizitionat o sura de calculator acum cateva luni. Aceasta sursa s-a defectat in garantie, drept urmare a fost inlocuita. Sursa inlocuita ... (vezi toată discuția)
Legea privind protectia consumatorului utilizator-1 utilizator-1 buna ziua, am cumparat un produs de incaltaminte care dupa numai o zi de folosire a prezentat deteriorari pe talpa, produsul se doreste de calitate, pretul ... (vezi toată discuția)
Retur in garantie maria v maria v Am cumparat un cuptor de paine. In oferta se aplica o reducere daca se preda la schimb alt obiect electrocasnic vechi. Am predat si am beneficiat de reducere. ... (vezi toată discuția)